lördag, augusti 05, 2006

Lilith skrev:

Det är den vita västerländska civilisationen som med alla medelförsöker få kontroll över de råvaror de anser att de behöver för att upprätthålla sina "värderingar". USA kontrollerar Persiska viken militärt och ekonomiskt och dom behöver Israel som fästpunkt vid Medelhavet och Israel kallas inte för inte för Gudfaderns änglar, USA är gudfadern förstås. De som har det militära övertaget har intresse av att det är oroligt i MÖ. Och av någon slags omvänd rasism så tillåter världen att Israel får uppföra sig med den totala arrogans som ett land som bara ser den militära övermakten som den enda komponenten för deras egen säkerhet. Det är sorgligt, förutom alla oskyldiga offer, att Israel så undergräver sin position som ett land bland alla andra länder på vårt klot. sorgligt, sorgligt

Ju Lilith mycket sorgligt. Det som jag inte kan smälta är att trots all utveckling i världen vi kan än idag fortsätta att bete oss så primitivt.
Kriget är för mig det yppersta uttrycket för det organiserade mänsvåldet. Det spelar ingen roll om det är en kvinna som leder det eller en man det är själva handlingen jag definerar som mänsvåld. Detta mönster måste vi förändra om vi vill bevara livet. Konflikterna bör lösas på ett annat sätt.