lördag, september 16, 2006

dagens noll är nästan här

Nedräkningen har gått fort, det känns mycket spännande, nästan förlamande att tänka på det.
Än finns det mycket vi måste göra -valsedlarna ska på plats- och mycket vi kan göra som att hålla tal och prata med folk.
Det är många röstberättigade som inte har bestämd sig. Frågan är om de kommer att ta ställning eftersom bilden tv har get täcker inte alla förslag och möjligheter. Man har koncentrerat sig på den traditionella blockpolitiken och undanhålligt att Feministiskt initiativ har en annan vinkel på politiken och att rösta på F! kan verkligen göra skillnad.
Vi springer den sista sträckan och mål linjen redan syns. Idag och imorgon får vi kämpa lika hårt som vi har gjort fram tills nu. Alla gör ett fantastiskt jobb och vi får verkligen vara stolta för det.
Igår var jag hos en kvinnoförening i Angered. Det fanns många underbara kvinnor med sina tankar och frågeställningar. Jag kunde inte låta bli och tänka: det är här jag borde börjat valkampanjen. Det är klart att i stället började vi framtids arbetet oavsett valet. För oavsett valresultatet har den feministiska rörelsen tagit ett stort steg framåt. Ingen kan stoppa den.